A 9 hektáros bekerített terület ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, általános-, középiskolás és családi kirándulásoknak.

 

A fenyő és platán fák árnyékában edzőtáborok, főiskolás és egyetemista gólyatáborok, vallási táborok, erdei iskolák is otthonra lelhetnek. A tábor öt darab 25 férőhelyes és egy nyolcvan férőhelyes előadóterme egész évben ideális feltételeket kínál átképzésekhez, több napos tréningekhez, konferenciákhoz, kertjében több ezer fős szabadtéri rendezvényekhez is.

Szállás

Elhelyezés:
 • 28 db 3 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kőházban
 • 14 db 4 ágyas szoba, 7 db zuhanyzós, WC-s kőház (emeletes ágyas)
 • 28 db 6 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kőház (emeletes ágyas)
 • 3 db Apartman Termek
 • 1 db 200 férőhelyes nagy előadói és rendezvényterem
 • 3 db 25 férőhelyes kisterem
 • 1 db 80 fős konferenciaterem
 • 1 db Társalgó
 • Nyári napközis foglalkoztató

Étterem

A Turisztikai Központ területén található az Ifjúság Étterem, mely két termében 120 illetve 40 fős rendezvényeket tud kiszolgálni. A házias ízeket kínáló étterem egész évben várja vendégeit, céges, családi és egyéb rendezvények alkalmára. Turisztikai Központ területén üdülő, táborozó vendégek részére, a napi háromszori étkezést szintén éttermünk biztosítja.

 

Fotók

Rendezvények

Szállás

Minden más

Térkép

Kérjen

ajánlatot

Munkatársunk az ajánlatkérés feldolgozása után hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Nagy létszámú csoportoknak kedvezményes árakat biztosítunk.

 

  Meg is vagyunk. Kollégáink hamarosan keresni fognak!

   

  5000 Szolnok-Tiszaliget, Pf.: 178.
  Telefon/Fax: 56/424-335; 56/424-705; 56/421-201
  Nyitva: egész évben
  eMail: turisztikaikozpont@t-online.hu
  Toperczer Andrea (+36 30 415 6363)

  Hogyan juthat el hozzánk?

  A Turisztikai és Szabadidő Központ igen jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, gépkocsival, kerékpárral, gyalog, de akár (a vízi túrázóknak) kajakkal-kenuval is. Utóbbiak közel a tábornál köthetnek ki hajóikkal. Aki viszont szárazföldön, vonattal vagy helyközi menetrendszerű autóbusszal érkezik Szolnokra az a vasútállomásról illetve a buszpályaudvarról a 15-ös jelzésű autóbusszal (a végállomásig utazva) juthat el a Turisztikai és Szabadidő Központhoz. Budapest felől gépkocsival érkezők a városon keresztül haladva a Tisza-hídról jobbra fordulva körülbelül 1,5 kilométeres kocsikázás után érik el a tábort. A Debrecen, Martfű felől érkezők pedig egy körforgalmon áthaladva, az ártéri-, "százlábú" híd után fordulhatnak balra a Tiszaligeti útra, hol árnyas fák között, sportpályák, strand és üdülők mellett elhaladva érhetik el a tábort.