Professzionális hóágyúnk segítségével, technikai havat állítunk elő, melyen mindenféle eszközzel élvezheted a téli sportokat. Szánkó, csúszka, bob vagy csak egy egyszerű bevásárló táska? Tedd magad próbára, gyere és csússz velünk! A legvakmerőbbek, akár sílécet vagy snowboardot is csatolhatnak.

 

Miközben pihensz, kortyolgass egy finom forró csokit vagy forralt bort teát a Kék Pálya Büfénkben. Időjárástól függően várunk szeretettel, egy nagy kalandra, a Szánkódombon.

 

Fotók

Pálya

Kicsi a bors, de erős! Ugye ismerős a mondás? A Szánkódomb tetején Te választasz! A lankás déli lejtőn siklasz le, vagy az északi, huppanókkal teli szakaszon csúszol alá.

Mutasd a fotókat

Rendezvények

Igazi sípályás hangulat a hideg téli estéken. A forralt bor és a forró csoki garantáltan felmelegít, a zenék pedig felpezsdítenek! Benne vagy egy különleges havas partyban?

Mutasd a fotókat

Szolnok, élmény télen-nyáron!

Pálya

 

5000 Szolnok-Tiszaliget, Pf.: 178.
Telefon/Fax: 56/424-335; 56/424-705; 56/421-201
Nyitva: egész évben
eMail: turisztikaikozpont@t-online.hu

Hogyan juthat el hozzánk?

A Turisztikai és Szabadidő Központ igen jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, gépkocsival, kerékpárral, gyalog, de akár (a vízi túrázóknak) kajakkal-kenuval is. Utóbbiak közel a tábornál köthetnek ki hajóikkal. Aki viszont szárazföldön, vonattal vagy helyközi menetrendszerű autóbusszal érkezik Szolnokra az a vasútállomásról illetve a buszpályaudvarról a 15-ös jelzésű autóbusszal (a végállomásig utazva) juthat el a Turisztikai és Szabadidő Központhoz. Budapest felől gépkocsival érkezők a városon keresztül haladva a Tisza-hídról jobbra fordulva körülbelül 1,5 kilométeres kocsikázás után érik el a tábort. A Debrecen, Martfű felől érkezők pedig egy körforgalmon áthaladva, az ártéri-, "százlábú" híd után fordulhatnak balra a Tiszaligeti útra, hol árnyas fák között, sportpályák, strand és üdülők mellett elhaladva érhetik el a tábort.

  • Szállás
  • Étterem
  • Fotó
  • Rendezvények
  • Ajánlat
  • Kapcsolat